Ποιοι είμαστε

Η Protogramma Informatics είναι μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες πληροφορικής, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και υποστήριξη σύνθετων έργων πληροφορικής.

Είναι η απάντηση για επιχειρήσεις οποιουδήποτε κλάδου που αναζητούν εγκατάσταση και πλήρη υποστήριξη ERP και CRM προϊόντων όπως και σύγχρονα εργαλεία παραγωγικότητας και αυτοματοποιήσεις των επιχειρηματικών διαδικασιών τους.

Η εξειδίκευση της εταιρείας μας είναι το λογισμικό κατόπιν παραγγελίας, το οποίο υποστηρίζει τις διαδικασίες πωλήσεων και παραγωγής επιχειρήσεων των οποίων ο κλάδος είναι η παραγωγή κουφωμάτων, ρολών, σητών, κλπ.
Η εταιρεία παραδίδει τόσο την on-premise όσο και τη λύση λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Τα γραφεία μας

Τα γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα βρίσκονται στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και της Κύπρου στην Λεμεσό.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς κύριο μέλημά μας είναι η συνεχής εύρεση στοχευμένων λύσεων για οποιοδήποτε θέμα εμφανιστεί ή μας ζητηθεί.

Γι’ αυτό τον λόγο έχουν διαμορφωθεί δυο ολοκαίνουργιες αίθουσες για συναντήσεις (meeting room) και ανταλλαγές ιδεών (brainstorming room) μεταξύ των μελών της ομάδας μας με στόχο την συζήτηση, επίλυση και διευθέτηση όλων των θεμάτων ή ιδεών που προκύπτουν.

Ποιοι είμαστε

Η Protogramma Informatics είναι μία από τις πιο καινοτόμες εταιρίες πληροφορικής, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και υποστήριξη σύνθετων έργων πληροφορικής.
Η εξειδίκευση της εταιρίας είναι το λογισμικό κατόπιν παραγγελίας, το οποίο υποστηρίζει τις διαδικασίες πωλήσεων και παραγωγής επιχειρήσεων των οποίων ο κλάδος είναι η παραγωγή κουφωμάτων, ρολών, σητών, κλπ.
Η εταιρεία παραδίδει τόσο την on-premise όσο και τη λύση λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η ιστορία μας

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 από στελέχη της Πρωτόγραμμα Πληροφορικής ΕΠΕ (από το 1994), καταξιωμένη στον τομέα της επιχειρησιακής πληροφορικής, της εγκατάστασης και της υποστήριξης των προϊόντων ERP.

Όσον αφορά την εξειδίκευση της εταιρείας, έχει αποκτήσει όλο τον κώδικα λογισμικού και τα δικαιώματά του και συνεχίζει την επιτυχημένη εργασία της με νέο διοικητικό προσωπικό, νέες τεχνολογίες και συνεργασίες στον τομέα της πληροφορικής. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία αλλάζει νομική μορφή, αποκτώντας την επωνυμία Protogramma Informatics Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα στελέχη της κατά 30%.

Η εμπειρία μας από το 2011 στο Microsoft Office 365, σε συνδυασμό πλέον με την συνεχή εκπαίδευσή των στελεχών μας στην Microsoft Power Platform (Power Apps, Power BI, Power Automate και Power Virtual Agents), μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις συνδυάζοντας υλικά υψηλής τεχνολογίας με το κατάλληλο λογισμικό προσφέροντας ολοκληρωμένα συστήματα οργάνωσης στους πελάτες μας.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις πληροφορικής, οι οποίες καλύπτουν τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας. Στην σημερινή εποχή, η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία απαιτώντας γρήγορες αλλαγές.

Αυτό το γεγονός επηρεάζει και την προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα, η οποία είναι απαραίτητη για να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και παραγωγικά. Είναι λογικό να μην γνωρίζετε την χρησιμότητα ή ακόμα και την ύπαρξη ορισμένων τεχνολογικών εφαρμογών.

Για αυτό το λόγο, η ομάδα της Protogramma Informatics βρίσκεται στη διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώσει για τις εξελίξεις και να σας συμβουλέψει με ποιον τρόπο θα αποκομίσετε τα οφέλη για την επιχείρησή σας.

Τι μας ξεχωρίζει

Εταιρείες από όλους τους κλάδους της αγοράς μας εμπιστεύονται την μηχανογράφησή τους. Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική, με στόχο την απόκτηση της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης των πελατών μας. Οι βασικές αρχές οι οποίες μας διέπουν είναι:

  • Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην μηχανογράφηση επιχειρήσεων
  • Τουλάχιστον 30 χρόνια εμπειρία σε διαδικασίες παραγωγής
  • Μεγάλη τεχνογνωσία σε παραγωγές, όπως κατασκευή κουφωμάτων, ρολών, σιτών και συναφή προϊόντων
  • Kάθετες λύσεις σε ERP όπως SoftOne και Pylon της EpsilonNET
  • Διασύνδεση των άνω ERP με EShop
  • Silver Partners της Microsoft
  • 24 πιστοποιήσεις στην SoftOne
  • BI Tools και υπηρεσίες
  • Αμεσότητα στην παροχή λύσεων
  • 100% ολοκλήρωση των custom projects