ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

Τι είναι το Microsoft Power Platform

To Power Platform είναι μια ομάδα προϊόντων από τη Microsoft για την ανάπτυξη και τη δημιουργία σύνθετων επιχειρηματικών λύσεων, την ανάλυση και τη σχεδίαση οπτικοποιήσεων δεδομένων, την αυτοματοποίηση μιας επιχειρηματικής διαδικασίας ή την κατασκευή εικονικών πρακτόρων (virtual agents) για επικοινωνία.

Όλα αυτά τα προϊόντα προσφέρουν μια πλατφόρμα στην οποία δεν απαιτoύνται γνώσεις κώδικα για την κατασκευή των εφαρμογών. Αυτά τα προϊόντα έχουν τη μορφή απλού γραφικού περιβάλλοντος χρήστη (GUI) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε επιχειρηματικό χρήστη ή προγραμματιστή, βοηθώντας έτσι στη μείωση της ανάγκης για τμήμα τεχνικής υποστήριξης στον οργανισμό.

 

Η Microsoft Power Platform συνδυάζει την ρωμαλέα δυναμική 4 βασικών προϊόντων:

σε μια ισχυρή πλατφόρμα επιχειρηματικών εφαρμογών – παρέχοντας γρήγορη και εύκολη δημιουργία εφαρμογών και πληροφορίες δεδομένων.

Το Power Automate (Process Automation) είναι μια υπηρεσία η οποία βοηθάει στην δημιουργία αυτοματοποιημένων ροών εργασιών (workflows) μεταξύ των αγαπημένων σας εφαρμογών και υπηρεσιών, για τον συγχρονισμό αρχείων, λήψη ειδοποιήσεων, συλλογή δεδομένων και άλλα.

Η εταιρεία μας μπορεί να υλοποιήσει για εσάς οποιαδήποτε αυτοματοποίηση, καλύπτοντας έτσι ότι ανάγκη έχετε για την επιχείρησή σας άμεσα και χωρίς κόπο.

Χαρακτηριστικά

To Microsoft Power Platform είναι όμως κάτι περισσότερο από το άθροισμα των παραπάνω προϊόντων. Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ τους, όπως και στο Microsoft 365, στο Dynamics 365, στο Azure, αλλά και σε εκατοντάδες άλλες εφαρμογές χτίζοντας έτσι επιχειρηματικές λύσεις από άκρη σε άκρη.

 

Τα χαρακτηριστικά αξιοποιούν στο 100% την πλατφόρμα Microsoft Power Platform προς όφελος της εταιρείας σας. Μερικά από αυτά είναι: