Microsoft

Η Microsoft ιδρύθηκε το 1975 από τον Bill Gates στην Αμερική και είναι πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας που παράγει λογισμικό υπολογιστών, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, προσωπικούς υπολογιστές και συναφείς υπηρεσίες.

Κατέλαβε τη θέση 21 στην κατάταξη Fortune 500 του 2020 για τις μεγαλύτερες εταιρείες των Ηνωμένων Πολιτειών κατά συνολικά έσοδα και θεωρείται μία από τις πέντε μεγάλες εταιρείες στη βιομηχανία τεχνολογίας πληροφοριών των ΗΠΑ, μαζί με την Google, την Apple, την Amazon και το Facebook.

H πασίγνωστη σειρά λειτουργικών συστημάτων της, Microsoft Windows κρατάει την μερίδα του λέοντος ως προς τον αριθμό συνολικών χρηστών παγκοσμίως αντιπροσωπεύοντας το 71,06 τοις εκατό της αγοράς επιτραπέζιων υπολογιστών, tablet και κονσολών OS, σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση  τον Σεπτέμβριο του 2021.

H Protogramma Informatics είναι περήφανος συνεργάτης της Microsoft από το 2007 έχοντας επιδείξει υψηλής ποιότητας τεχνογνωσίας σχετικά με λύσεις cloud για μικρές και μικρομεσσαίες επιχειρήσεις.

Παρέχει εγκατάσταση και πλήρη τεχνική υποστήριξη για το Microsoft 365  (περιέχει και τις εφαρμογές του Office 365) και την πλατφόρμα Microsoft Power Platform, δυο παντοδύναμα εργαλεία έχοντας συγκεντρωμένες τις καλύτερες στην κατηγορία εφαρμογές παραγωγικότητας, λύσεων και αυτοματοποίηση διαδικασιών  για την επιχείρησή σας.

Interworks

Η Interworks υποστηρίζει τις επιχειρήσεις πληροφορικής από την ίδρυση μέχρι την ανάπτυξή τους παρέχοντας τις καλύτερες λύσεις IaaS, PaaS και SaaS.
Ως κορυφαίος διανομέας και πάροχος υπηρεσιών cloud έχει αναπτύξει ένα δίκτυο με πάνω από 400 μεταπωλητές cloud ενώ διατηρεί στρατηγική συνεργασία τόσο με την Microsoft στη διανομή υπηρεσιών cloud, όσο και με εύρος τεχνολογικών παρόχων όπως Acronis, Google, Webroot, Fortinet, Dropsuite  και άλλους. Αυτές οι ισχυρές συνεργασίες της επιτρέπουν να εξυπηρετεί τελικούς πελάτες μέσω του εκτεταμένου δικτύου μεταπωλητών μας στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Επιπλέον, προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες cloud – όπως Cloud Servers, Databases, Backup, Security, S3 Storage – για χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξασφαλίζοντας γρήγορες ταχύτητες, σταθερότητα και ασφάλεια.

Κορωνίδα του δικτύου μεταπωλητών cloud της Interworks αποτελεί τo πρόγραμμα Gold Partners. Κύριος σκοπός του προγράμματος αυτού να δώσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε επιλεγμένους συνεργάτες της. Το πρόγραμμα απαρτίζεται από επαγγελματίες που εξειδικεύονται σε συγκεκριμένους εμπορικούς κλάδους, κατέχουν πιστοποιήσεις από τεχνολογικών παρόχων όπως η Microsoft αλλά και την Interworks για την εμπειρία και τεχνογνωσία τους σε συγκεκριμένες υπηρεσίες cloud. Μέλος του προγράμματος αυτού είναι και η Protogramma Informatics, έχοντας άριστη συνεργασία.

Επίσης, ως προμηθευτής λογισμικού έχει αναπτύξει μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών cloud που μετατρέπει τις παραδοσιακές επιχειρήσεις πληροφορικής σε παρόχους λύσεων cloud. Η πλατφόρμα interworks.cloud αυτοματοποιεί ολοκληρωμένα όλες τις σημαντικές διαδικασίες διαχείρισης υπηρεσιών cloud, όπως η χρέωση, η παραγγελιοληψία, η τιμολόγηση και οι συνδρομητικές πληρωμές για ένα εύρος υπηρεσιών όπως Office 365, Microsoft Azure, Microsoft ESD, Acronis, Google Workspace και άλλες λύσεις IaaS & SaaS.

Με περισσότερους από 100 έμπειρους i-workers να αναπτύσσουν εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, οδηγεί το οικοσύστημα της στην επιτυχία.

Tessera Multimedia

Από το 1997 και με εδρα την Θεσσαλονίκη η Tessera Multimedia δραστηριοποιείται στον χώρο των νέων τεχνολογιών της πληροφορικής και ασχολείται με τη σχεδίαση και ανάπτυξη εφαρμογών Internet, εφαρμογών πολυμέσων και mobile εφαρμογών.

Έχοντας σχεδιάσει και υλοποιήσει με επιτυχία έναν σημαντικό αριθμό σύνθετων έργων λογισμικού, η εταιρία έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό διαδικτυακών πυλών και ιστοσελίδων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών, εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) όπως και εφαρμογών «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων (smartphone apps).

EasyComTech

Η EasyComTech με παρουσία σε Θεσσαλονικη, Αθήνα και Γερμανία διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και περισσότερα από 1500 ολοκληρωμένα project στο ενεργητικό της.

Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο του Webdesign & Development, της προώθησης ιστοσελίδων όπως και πολλές ακόμη λύσεις για την επιχείρησή σας, όπως ωρομέτρηση προσωπικού – έλεγχος πρόσβασης, ψηφιακή υπογραφή – USB eToken (ΑΔΔΥ), ασύρματη παραγγελιοληψία και άλλες.

Με τη συνδυασμένη γνώση της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων που διαθέτει η ομάδα τους, πετυχαίνουν κάθε στόχο που θέτουν οι πελάτες τους.

 

 

Η SoftOne με έδρα την Αθήνα ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, καθώς και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών. Aναπτύσσει σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης που υποστηρίζουν κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας (on-premise ή SaaS), εξυπηρετώντας τις ανάγκες μικρομεσσαίων επιχειχηρήσεων αλλά και τις πιο σύνθετες ανάγκες των μεγάλων.

Aπό το 2014, ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής και Ασφάλειας Πληροφοριών, βάσει των διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων ISO/IEC 20000:1-2018 και EN ISO 27001:2013 αντίστοιχα.

Πέρα από τον ελλαδικό χώρο δραστηριοποιείται και σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές (Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία) αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο που υπερβαίνει τις 20.000 επιχειρήσεις.

Προτεραιότητα και επιδίωξη της SoftOne, αποτελεί η συστηματική ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που παρέχουν στις επιχειρήσεις υψηλή προστιθέμενη αξία, σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Στην Protogramma Informatics μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της SoftOne και να έχετε την υψηλής ποιότητας παροχή τεχνικής υποστήριξης όπως και την πλήρη εγκατάσταση από το εξουσιοδότημένο προσωπικό μας με εμπειρία πολλών ετών και 23 πιστοποιήσεις SoftOne στην κατοχή μας.

 

 

 

 

Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training).

Ο Όμιλος, πιστός στο Όραμα του, επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής και σε συνάρτηση με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του software, προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συνολικών λύσεων, τόσο για λογιστικά γραφεία, όσο και για τη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων.

Μερικά από τα πολλά βραβεία της εταιρίας μέσα στα χρόνια είναι τα: Great Place to Work, Business Ι.Τ. Εxcellence Awards, Accounting Awards, Education Leaders Awards, Microsoft GOLD Partner.

Η Protogramma Informatics διαθέτει όλη την σειρά της Pylon καθώς και την Web εφαρμογή έκδοσης παραστατικών Epsilon Smart για ηλεκτρονική τιμολόγηση προσφέροντας άψογη τεχνική υποστήριξη και εγκατάσταση.