PYLON ERP/CRM

Ολοκληρωμένες Εφαρμογές για όλες τις επιχειρήσεις

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η τεχνολογική υπεροχή του PYLON είναι εμφανής από τη στιγμή της εγκατάστασης. Μία υπερσύγχρονη πλατφόρμα που αναπτύχθηκε σε Microsoft .net Framework 4.5 για μέγιστη ταχύτητασταθερότητα και ασφάλεια των δεδομένων σας.

Τεχνολογική υπεροχή

✓ Stateless Application Server

Τα δεδομένα σας «ταξιδεύουν» με ασφάλεια και με ταχύτητα. Ακόμα και αν το δίκτυό σας προσωρινά τεθεί εκτός λειτουργίας, η αποθήκευση των δεδομένων σας θα είναι εφικτή όταν βρεθεί και πάλι online!

✓ E.R.G. (Easy Report Generator)

Δημιουργήστε τη δική σας εκτύπωση χωρίς καμία τεχνική γνώση! Oι εκτυπώσεις μπορούν επίσης να εμφανιστούν σε browser οθόνη, να εξαχθούν σε όλα τα Office formats, να επισυναφθούν σε email ή ακόμα και να ενσωματωθούν ως KPI (Key Performance Indicator) στο προσωπικό σας dashboard!

✓ Εξαιρετικό U.I.C. (User Interface Customization)

Κάθε χρήστης του PYLON μπορεί να έχει μία ξεχωριστή και απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Σχεδιάστε με ελευθερία τις οθόνες, προσθαφαιρέστε πεδία ή δικές σας διαδικασίες υπολογισμών, επαλήθευσης κλπ σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, μέσω του Workflow Customizer.

✓ Asynchronous Processing

Μπορείτε να δουλεύετε, ενώ ταυτόχρονα το σύστημα στο παρασκήνιο υπολογίζει και ετοιμάζει αυτό που χρειάζεστε. Προγραμματίστε τον PYLON Scheduler να ετοιμάσει την εκτύπωση που επιθυμείτε το βράδυ μετά το κλείσιμο των ημερήσιων εργασιών σας και να σας τη στείλει με email!

Επιχειρηματικά οφέλη

✓ I-UI (Intuitive User Interface)

O χρόνος που απαιτείται για την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας είναι πολύ μικρός μειώνοντας έτσι το κόστος μετάβασής τους από το προηγούμενο σύστημα.

✓ Οικείο περιβάλλον εργασίας

Είναι σχεδιασμένο ώστε να κατευθύνει «διαισθητικά» τον χρήστη, εκμεταλλευόμενο την υφιστάμενη εξοικείωσή του με το λειτουργικό σύστημα Windows ή τις εφαρμογές της σουίτας Microsoft Office.

✓ Εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης

Το software προσαρμόζεται στην επιχείρησή σας και όχι η επιχείρησή σας στο software. Προσθέτοντας νέα δεδομένα εκεί που τα χρειάζεστε, αναπτύσσετε νέους κανόνες και ελέγχους για να εξασφαλίσετε τη λήψη αποφάσεων πάνω σε αληθινά δεδομένα.

✓ Data Mining

Η ειδικά μελετημένη αρχιτεκτονική άντλησης δεδομένων στοχεύει στο να σας προσφέρει έγκυρη πληροφόρηση από προηγούμενες περιόδους με απαράμιλλη ταχύτητα και αμεσότητα,ώστε να εντοπίζετε εύκολα και απλά τα σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρώσετε.

3 άξονες καινοτομίας

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το PYLON λειτουργεί άψογα με 4 διαφορετικούς τύπους βάσεων δεδομένων:

  • Firebird
  • Microsoft SQL Server
  • Oracle Database
  • Cloud

Συμβατές με Windows 10

Οι εφαρμογές Pylon έχουν δοκιμαστεί στο λειτουργικό σύστημα Windows 10 και δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα, επομένως είναι 100% συμβατές με Windows 10 (32bit & 64bit).

Ανακάλυψε τις εφαρμογές του PYLON καθρεφτίζοντας την δική σου επιχείρηση

ΑΠΟΚΤΗΣΗ

Οι εφαρμογές PYLON διατίθενται σε κλασικό μοντέλο On Premise ή με ετήσια συνδρομή ενοικίασης (Rent), ενώ λειτουργούν και σε cloud περιβάλλον δίνοντάς σας έτσι την δυνατότητα να επιλέξετε την αρχική αξία επένδυσης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ON PREMISE

Αγοράζετε την εφαρμογή PYLON και την ετήσια σύμβαση για τις νέες εκδόσεις (αναβαθμίσεις) και τις υπηρεσίες υποστήριξης.

Η εγκατάσταση πραγματοποιείται πλήρως στις δικές σας υποδομές.

RENT

Συνδρομητικό μοντέλο χρήσης (Pay-As-You-Go) με το οποίο πληρώνετε μόνο την ετήσια συνδρομή.

Η εγκατάσταση πραγματοποιείται πλήρως στις δικές σας υποδομές.

CLOUD

Απαλλαχθείτε από τα κόστη μηχανογράφησης (εγκατάσταση, συντήρηση) πληρώνοντας μόνο την ετήσια συνδρομή.

Η εγκατάσταση βρίσκεται στο Microsoft Cloud. Με την αξιοπιστία του Miscrosoft Azure.