Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε μια παρουσίαση του προγράμματος χωρίς χρέωση.

θελω παρουσιαση

ή τηλεφωνικώς στο 2314 035800

Τι είναι το CarsMIS;

Το CarsMIS σχεδιασμένο αποκλειστικά από την Protogramma Informatics, είναι ένα πλήρες πρόγραμμα για συνεργειο αυτοκινητων (Auto Repair Software) που καλύπτει την κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας.

Δημιουργήθηκε για να προσφέρει την μηχανογράφηση και την απόλυτη οργάνωση όλων των δραστηριοτήτων του συνεργείου σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, συμβάλοντας έτσι στην μεγαλύτερη εξέλιξή της και στην εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου.

Ποιές είναι οι δυνατότητες του CarsMIS;

 

✔  Οργανώστε τα στοιχεία των πελατών, προμηθευτών, τεχνικών και οποιοδήποτε τύπο οχήματος (μάρκα, χρώμα, μοντέλο, αριθ. κυκλοφορίας, όνομα κατόχου κ.α) με ένα κλίκ και αποθηκεύστε όλες τις πληροφορίες για τα service, τα ανταλλακτικά, τις εισπράξεις, το ΚΤΕΟ κτλ.

✔  Προσθέστε στο ημερολόγιο τις ημερομηνίες των ραντεβού σας για service με τους πελάτες και όποια άλλη εκκρεμότητα έχετε και μην ξεχάσετε ποτέ καμία μελλοντική υποχρέωση, χάρη στην δυνατότητα υπενθύμισης με ειδοποίηση.

✔  Ανατρέξτε σε οποιαδήποτε ενέργεια με αναλυτικά στοιχεία έχετε πραγματοποιήσει όπως το ιστορικό των service, τις πληρωμές, τις εισπράξεις, τις κινήσεις εξόδων κ.α.

✔  H προηγμένη τεχνολογική υποδομή του λογισμικού, δίνει την δυνατότητα δυναμικής προσαρμογής στις ανάγκες σας μέσω του φιλικού και λειτουργικού περιβάλλοντος (user interface), κάνοντας παράλληλα το κόστος χρήσης προσιτό για εσάς.

✔ Αυτόματη αποστολή SMS στον πελάτη κάποιες ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης του KTEO του οχήματός του.

Ενότητες εφαρμογής

  • Βασικές Ενότητες για Πελάτες, Οχήματα, Ανταλλακτικά & Είδη, Τεχνικοί, Πωλητές, προμηθευτές
  • Ενότητες κινήσεων για Service, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, πωλήσεις, εισπράξεις & πληρωμές, αγορές
  • Dashboards – Εκτυπώσεις
  • Αναφορές – Τιμολόγια 

Πλεονεκτήματα

 

Ενιαίο περιβάλλον λειτουργίας

Η επιχείρηση μπορεί να έχει άμεση και ασφαλή πληροφόρηση, δίχως χρονοβόρες διαδικασίες ενημερώσεων. Γενικά χαρακτηριστικά όπως Ημερολόγιο – Ραντεβού, καταχώρηση και εκτύπωση εντολής Service και αυτόματος μετασχηματισμός σε τιμολόγιο, δυνατότητα διαχείρησης και παρακολούθησης ασφαλιστικών εταιρειών,υποχρέωσης για ΚΤΕΟ κάθε οχήματος και των εξόδων της επιχείρησης.

Ευκολία χρήσης και Μαζική επεξεργασία

Εύκολη πλοήγηση χωρίς να χρειάζονται ειδικές γνώσεις χειρισμού και μαζική επεξεργασία μεταξύ των οντοτήτων (Πελάτες, Οχήματα, Ανταλλακτικά & Είδη, Τεχνικοί, Πωλητές, προμηθευτές, κλπ.) και κινήσεων (Service, ασφάλεια, KTEO, πωλήσεις, εισπράξεις κλπ.) του συνεργείου σας.

             Εκτυπώσεις Παραστατικών

Δυνατότητα παράλληλης δημιουργίας των παραστατικών, τόσο σε εκτυπωτές (laser, inkjet, dot matrix) όσο και σε αρχεία άλλης ηλεκτρονικής μορφής, όπως PDF, XPS, XLSX, αλλά και για άμεση αποστολή από e-mail.

Αποθήκευση Αρχείων, Εγγράφων, Φωτογραφιών

Συνδέονται με όλες τις οντότητες της εφαρμογής, για ολοκληρωμένη αρχειοθέτηση. Αποθηκεύονται είτε σε FTP Server είτε σε βάση δεδομένων του λογισμικού.

Dashboards – Εκτυπώσεις​

Καινοτόμα δυνατότητα με ενσωματωμένο εργαλείο σχεδιασμού και περιβάλλον παρόμοιο με σύγχρονα στατιστικά πακέτα Βusiness Ιntelligence και πακέτα όπως το Power BI (Microsoft). Παροχή δυναμικής προσθήκης αλλά και μεταβολής των διαθέσιμων πεδίων της εφαρμογής για τις Εκτυπώσεις (Reports). ​​

Συνδεσιμότητα με ERP

Δυνατότητα μεταφοράς προσφοράς ή παραγγελίας σε εμπορικά προγράμματα, με άμεση ενημέρωση των αρχείων πελατών και ειδών των ERP.

Συνδεσιμότητα (Integration) με Microsoft Office

Eξαγωγή και αποστολή με email των reports, φορμών εκτύπωσης των παραστατικών, κλπ., σε διάφορες μορφές αρχείων (pdf, excel, text, xps, κλπ.)

 

Roaming User Technology

Ο κάθε χρήστης μπορεί να εργαστεί στο περιβάλλον εργασίας του από οποιοδήποτε σταθμό εργασίας

Πολυγλωσσικότητα

Δυνατότητα μετάφρασης του προγράμματος σε γλώσσα της επιλογής σας, για επιχειρήσεις με μη ελληνόφωνο προσωπικό.

Ασφάλεια​

Ευέλικτο σύστημα ασφαλείας των δεδομένων. Προβολή και επεξεργασία χρηστών και δικαιωμάτων τους με δυνατότητα αποδοχής ή απόρριψης της πρόσβασης έτσι ώστε οι πληροφορίες της επιχείρησης να παραμένουν ασφαλείς.

 

Χαρακτηριστικά Εφαρμογής

Microsoft SQL Server 2016 – 2019

Microsoft Visual Studio 2019 .net 4.5 / 5.0 C# / JS 

System Software:  Windows 10, Windows Server 2012 R2, 2014, 2016, 2019 

 

Σχεδιαστικό

Το CarsMIS χρησιμοποιεί γραφικά τελευταίας τεχνολογίας που κάνουν την εμπειρία χρήσης ακόμα καλύτερη και καθιστούν πολύ εύκολο τον σχεδιασμό καινούριων κατασκευών.

Απόκτηση CarsMIS

Ο τρόπος απόκτησης του προγράμματος είναι με συνδρομητικό πακέτο. Kαθ’όλη την διάρκειά θα σας παρέχεται πλήρης υποστήριξη από το εξουσιοδοτημένο τεχνικό team της Protogramma Informatics.