Ανακαλύψτε τα εξειδικευμένα προγραμμάτα της Protogramma Informatics, σχεδιασμένα για να δώσουν το προβάδισμα στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

ProtoProduction

 

Ότι ακριβώς χρειάζονται οι επιχειρήσεις και τα εργοστάσια στον κλάδο των κουφώματων, ρολών,σητών και πατζουριών

Ένα πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα λογισμικο και κορυφαίο στην Ευρώπη, ειδικά σχεδιασμένο για το τμήμα των πωλήσεων & παραγωγής κουφωμάτων, ρολών, σητών και συναφή προϊόντων.

Διαθέσιμο σε tablet και mobile εφαρμογή και δυνατότητα διασύνδεσης με το ERP λογισμικό σας στο κομμάτι των πωλήσεων για την δημιουργία παραστατικών πώλησης και της αποθήκης για την δημιουργία παραστατικών αποθήκης και αγορών.

Για να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ.

Ζητήστε προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προδιαγραφές της κατασκευής σας ή για να ζητήσετε προσφορά βάσει του σχεδίου σας.

CarsMIS

 

Το νέο λογισμικό της Protogramma Informatics, σχεδιασμένο αποκλειστικά για διαχείριση συνεργείου αυτοκινήτων, σας δίνει τον πλήρη έλεγχο όλων των δραστηριοτήτων του συνεργείου σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Φιλικό περιβάλλον χρήσης, δυνατότητα καταχώρησης κάθε πελάτη, προμηθευτή, οχήματος, ανταλλακτικών κτλ., εκτύπωση παραστατικών σε εκτυπωτές αλλά και σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά που παρέχεται στον χρήστη.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ζητήστε παρουσίαση δωρεάν

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε σύντομα για να ορίσουμε ημερομηνία επίδειξης του προγράμματός μας και να συζητήσουμε για την απόκτηση και τις μοναδικές δυνατότητες του CarsMIS.

ProtoDesigner

Γεννήτρια εκτύπωσης όπου οι εκτυπώσεις δημιουργούνται σε οποιαδήποτε βάση δεδομένων.

Αποθηκεύονται και εμφανίζονται μέσω των Microsoft Forms, λογισμικών της εταιρείας μας (ProtoSales, ProtoProduction) και οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης στο Internet.

Για να δείτε περισσότερα πατήστε εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ProtoWeb

Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε στο 100% την επένδυση που έχετε κάνει για την επιχείρησή σας, αποκτώντας ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο ERP σύστημα (Softone ή Pylon της Epsilonnet) ή ένα από τα καινοτόμα λογισμικά της Protogramma (ProtoProduction, ProtoSales) τότε το εργαλείο ProtoWeb είναι αυτό που χρειάζεστε.

Μπείτε στο διαδικτυακό portal οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε και αν βρίσκεστε εισάγωντας απλά τα στοιχεία σας.

Δυνατότητες 

Καταχωρήστε τα στοιχεία από τα παραπάνω λογισμικά σε φόρμες, συγκρίνετε τα στοιχεία αυτά ( π.χ. στατιστικά, πωλήσεις κτλ.) και εκτυπώστε τα αποτελέσματα.